Nieuws

Update: 15-06-2020

Corona – COVID19 virus

Beste leden van de PHC, liefhebbers van de Pyreneese Herdershond,

De hele wereld is in de greep van het Coronavirus. Onzekerheid over eigen gezondheid en die van anderen. Hoe onze wereld er uit gaat zien en hoe lang de crisis gaat aanhouden.
Om grip te krijgen en te houden heeft de overheid, geadviseerd door experts, diverse maatregelen afgekondigd. Deze maatregelen treffen u maar ook de organisaties om u heen. Het bestuur heeft hier vanzelfsprekend ook over nagedacht.

Wat betekent dit voor een vereniging, die het samenbrengen van mensen – voor onze vereniging specifiek de liefhebbers van de Pyreneese Herder – tot doel heeft?
Voor de komende periode staan belangrijke activiteiten van onze vereniging gepland, naast de wandelingen zijn dit de Algemene Leden Vergadering en de Kampioenschapsclubmatch.

Belangrijke activiteiten voor onze leden en ons ras. Zo zou er tijdens de ALV een belangrijke beslissing genomen gaan worden voor het aanpassen van het VFR met betrekking tot de gezondheid van ons ras en de verkiezing van een nieuw bestuurslid.
Na goed overleg binnen het bestuur hebben we de moeilijke beslissing genomen om de activiteiten tot 1 juli 2020 af te gelasten. Dit betekent dat voor het eerst sinds het bestaan van de PHC de Kampioenschapsclubmatch geen doorgang kan vinden, dit betreuren wij zeer. Daarnaast is de ALV uitgesteld tot een nog nader te bepalen datum.

Gezamenlijke wandelingen zullen in deze periode niet plaats vinden.
We begrijpen dat u dit erg jammer vindt en vragen om begrip voor deze beslissing. Mocht de situatie veranderen en het toelaten om eerder een gezamenlijke wandeling te organiseren dan ontvangt u daarover bericht.

Wij wensen u een goede gezondheid, pas goed op uzelf en uw naasten.
Namens het bestuur van de PHC,
Roderick Fellman, voorzitter.

Clubactiviteiten 2020

14 november 2020
(afhankelijk van de situatie rondom het coronavirus
Jonge honden en Veteranendag in combinatie met hoopers en agility in Velddriel.Nadere informatie volgt.

Wandeling organiseren

Iedereen kent zijn of haar omgeving het beste. Wanneer iemand een leuke wandeling weet van minimaal 1 uur in een losloopgebied met de mogelijkheid om in de buurt wat te drinken en eventueel te eten, dan horen we dat graag.
Het hoeft niet in het midden van het land te zijn. Er wonen meer leden in de uithoeken van ons land, dus ook daar willen wij graag iets organiseren.

Door middel van onderstaand formulier kunt u uw wandeling doorgeven aan onze penningmeester, Susanne.